Vierailijoita/Visitors

Käyntejä kotisivuilla:255795 kpl

Infoa Pennunostajallepentu.jpg

Jos olet harkinnut Kultaisennoutajan pennun hankintaa ja olet kiinnostunut hankkimaan pennun meiltä, niin ole hyvä ja lue tämä info, niin tiedät miten Coolmaster - pennun hankinta käytännössä etenee.

Ilmoitamme tulevista pentueistamme sivuillamme ennakkoon, jolloin voit jo ottaa yhteyttä ja jos olet kiinnostunut hankkimaan pennun kyseisestä yhdistelmästä niin voit tehdä ns. alustavan varauksen. Varsinaisia pentuvarauksia otamme vastaan, kun pennut ovat syntyneet, mutta jo alustavan varauksen tehneet, ovat tietenkin ensimmäisinä varausjonossa.  Alustavissa pentuvarauksissa ja pentujen syntymän jälkeen tulleissa pentuvarauksissa pentujen varaajat voivat esittää toiveensa pennuista, jotka kasvattaja ottaa huomioon tehdessään valintoja pentujen uusista kodeista. Pentujen syntymän jälkeen otamme yhteyttä varauksen tehneisiin ja sovimme, milloin voit tulla katsomaan pentuja ja samalla tutustumaan kasvattajaan ja päinvastoin. Yleensä tämä on mahdollista pentujen ollessa yli kolmen viikon ikäisiä.   Jos tässä tapaamisessa päätät hankkia Coolmaster pennun, niin maksat varausmaksun ja näin varaus on molemmin puolin sitova. Varausmaksu sisältyy pennun kokonaiskauppahintaan. Jos pennun ostaja peruu varauksen tai kauppa ei toteudu ostajasta johtuvista syistä, ei varausmaksua palauteta.  

Pennut kasvavat meillä kodinomaisissa oloissa ja tottuvat näin ihmisiin ja muihin koiriin, joka antaa hyvät sosiaaliset lähtökohdat pennuille heidän muuttaessaan uusiin perheisiin.

Pennut luovutetaan aikaisintaan seitsemän viikon ikäisinä ja pennun kaupasta tehdään Suomen Kennelliiton hyväksymä kauppasopimus + lisäehdot liite. Pennun ostaja sitoutuu tekemään koiralle viralliset PEVISA tutkimukset (lonkka / kyynär kuvaukset ja silmätarkastuksen) koiran ollessa 12 - 18 kuukauden ikäinen.

Pennun hintaan sisältyy rekisteripaperi. tunnistusmerkintä (mikrosiru) eläinlääkärin tarkastus.             Näiden lisäksi saat, Golden Info kirjan - Rotujärjestön jäsenyyden vuodeksi - Royal Canin penturuoka aloituspakkauksen (mikäli saatavissa) - Ohjeet ruokinnasta, rokotuksista ja madotuksesta.

Haluamme olla avuksi ja antaa neuvoja ja tukea pennun ottoa harkitseville tai sitten jo pennun meiltä hankkineille kaikissa mielta askarruttavissa kysymyksissä ja ongelmissa.  Toivomme myös kuulumisia omista kasvateistamme jatkossakin viestein ja kuvin.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

                                                            Veijo & Sirpa